Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حسین دشتی عصر امروز در آیین تجلیل از مدیران «مدارس همدل» که هم‌زمان با سراسر کشور و به‌صورت ویدئوکنفراس برگزار شد، گفت: هم‌اکنون بیش از ۱۳ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اردبیل قرار دارند که با یاری نیکوکاران تلاش داریم مسیر آنها را برای دستیابی به آینده‌ای درخشان هموار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح «مدارس همدل» با هدف ثبت‌نام رایگان دانش‌آموزان تحت حمایت در مدرسه‌های غیرانتفاعی و هیات امنایی به اجرا درآمد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اردبیل بیان داشت: ۷۵ مدرسه در سطح استان اردبیل در این طرح مشارکت کردند که از تمامی مدیران و مسؤولان این مدارس کمال قدردانی را داریم.

ثبت‌نام رایگان ۲۰۴ دانش‌آموز نخبه در استان اردبیل

دشتی تشریح کرد: ۲۰۴ نفر از دانش‌آموزان نخبه و دارای استعدادهای درخشان با معدل بالای ۱۷ در مدارس غیرانتفاعی و هیأت امنایی به صورت رایگان ثبت‌نام کردند و درصدد هستیم با گسترش در اجرای طرح مدارس همدل، بتوانیم دانش‌آموزان بیشتری را به چنین مدارسی معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه همچنان نیازمند کمک‌های مردمی برای رفع مشکلات دانش‌آموزان تحت حمایت هستیم، بیان داشت: در شرایط کنونی باید بیش از پیش به فکر کودکان و نوجوانان تحت حمایت باشیم تا آنها به دلیل فقر و تنگدستی از تحصیل بازنمانند.

تهیه ۱۰۰۰ تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه با کمک خیران بیش از یک هزار تبلت برای دانش‌آموزان تحت حمایت فراهم شد تا در دوران کرونایی بتوانند به صورت مجازی تحصیل کنند، تأکید کرد: فرزندان خانواده‌های تحت حمایت دارای استعدادهای نهفته‌ای هستند که با شکوفایی آن، می‌توان مسیر زندگی‌شان را به سمت خوداتکایی تغییر داد.

دشتی به همکاری مستمر کمیته امداد و سازمان آموزش‌وپرورش استان اردبیل اشاره کرد و گفت: با اجرای برنامه‌های مختلف درصدد هستیم تا فرهنگ انفاق و نیکوکاری را در بین کودکان و نوجوانان ترویج کنیم.

طرح «مدارس همدل» موجب ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان خواهد شد

سیدغلام‌حسین خلیلی موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش استان اردبیل نیز در این نشست با اشاره به اینکه تامین نیازهای اساسی دانش‌آموزان بی‌بضاعت وظیفه‌ای همگانی است، اظهار کرد: سازمان آموزش و پرورش استان اردبیل نیز با همکاری کمیته امداد و سایر دستگاه‌های اجرایی در تلاش است تا بخش مهمی از نیازهای اساسی دانش‌آموزان مستمند را برطرف کند.

وی با بیان اینکه خیران اردبیلی نقش بسزایی در رفع مشکلات دانش‌آموزان نیازمند داشته‌اند، افزود: طرح «مدارس همدل» از جمله برنامه‌های بسیار مناسبی است که می‌تواند موجب ارتقای سطح علمی کودکان و نوجوانان محروم شود.

خلیلی موسوی با اعلام اینکه در سال تحصیلی جدید تلاش خواهیم کرد تا تعداد دانش‌آموزان بیشتری به صورت رایگان در مدارس غیرانتفاعی و هیات امنایی ثبت‌نام کنند، گفت: همه باید در جذب کمک‌های مردمی سهیم شویم تا دانش‌آموزان بی‌بضاعت نیز از تجهیزات تحصیلی مانند تبلت بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان کمیته امداد استان اردبیل کودکان استان اردبیل کمیته امداد دانش آموزان مدارس همدل دانش آموز تحت حمایت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است

نشست خبری مشترک الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مسعود بهرامی، مدیرکل شهرستان‌های تهران با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد عصر امروز، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن گرامیداشت روز معلم و هفته سمپاد بیان کرد: این دومین دوره از نمایشگاه دستاوردهای سمپاد است که با رشد و افزایش قابل قبولی در دستاوردها همراه بوده است.

وی افزود: هدف اصلی ما از به نمایش گذاشتن دستاوردهای مختلف سمپاد، کمک به صنایع مختلف برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان نخبه است.

یاوری دستاورد دوم را کاربردی شدن پژوهش‌های دانش‌آموزان سمپاد برشمرد و ادامه داد: سومین هدف تشکیل شبکه سراسری از همه مناطق کشور برای ایجاد همکاری و دوستی در راستای پیشرفت علمی کشور است.

وی حضور بیش از ۲٠٠ مدیر و مسئول کشوری در این نمایشگاه را مهر تاییدی بر اهمیت آن توصیف کرد و گفت: سمپاد خود وارد تجاری‌سازی و پیاده‌سازی ایده‌ها نمی‌شود و تنها از نهادهای مسئول در این راستا بهره می‌برد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه چهار دهک اول از پرداخت شهریه مدارس سمپاد معاف هستند ادامه داد:مردم درصورت مشاهده موردی خلاف این رویه اطلاع‌رسانی کنند تا پیگیری شود.

یاوری در پاسخ به پرسشی درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد ویژه عشایر مناطق مختلف کشور توضیح داد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند. خوشبختانه سال گذشته دو مدرسه سمپاد ویژه عشایر عزیز راه‌اندازی و احداث شد. یکی از این مدارس در استان فارس و دیگری در استان آذربایجان غربی قرار دارد که به عشایر دختر و پسر اختصاص یافته است.

رئیس سازمان آموزش استعدادهای درخشان در خاتمه اظهارتش بیان کرد: مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر افراد شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند. ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و توانایی‌های لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان