Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد ناصری بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اشاره بر اینکه آموزش و پرورش اردبیل پیگیر تحقق هوشمند سازی به معنای وجود امکاناتی از قبیل تلفن ثابت، اینترنت و ویدئو پروژکتور در مناطق روستایی و ۱۱۰۰ مدرسه است، عنوان کرد: حدود ۱۴ هزار دانش آموز مقطع دوازدهم آزمون سراسری شرکت می‌کنند که این آزمون با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود و استان اردبیل ظرفیت کامل را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دنبال تعطیلی مدارس از اوایل اسفندماه به دلیل شیوع ویروس کرونا، سعی کردیم تا بحث آموزش دانش‌آموزان را از طریق غیرحضوری و مجازی دنبال کنیم که در این زمینه از ظرفیت شبکه‌های تلویزیونی آموزش، چهار، دو و شبکه استانی سبلان در ارائه مطالب آموزشی استفاده کردیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل عنوان کرد: تعدادی از مدارس و معلمان در یک عمل ابتکاری نسبت به تولید محتوا در فضای مجازی اقدام کردند و حتی در مناطق روستایی و دورافتاده نسبت به ارائه برنامه آموزشی به صورت حضوری و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اقدام شد.

ناصری ادامه داد: استان اردبیل ۲۰۸ مدرسه با تعداد دانش‌آموزان کمتر از پنج نفر دارد که معلمان در این مدارس روستایی و عشایری به‌صورت حضوری تدریس خود را با همراهی ۸۳ نفر از راهبران آموزشی انجام می‌دهند.

وی تاکید کرد: شبکه آموزشی شاد بستر ارتباط مدیران، معلمان و دانش‌آموزان را در یک فضای امن ایجاد کرده است که در هفته آینده دانش‌آموزان متوسط اول و دوم نیز وارد این سامانه خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از اختصاص یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار سرانه آموزشی برای مدارس استان اردبیل خبر داد و گفت: مبلغ مذکور با هدف ارتقا وضعیت بهداشتی در بین مدارس استان اردبیل توزیع شد.

ناصری ضمن تقدیر از دست اندرکاران و ناظرین در بحث ارتقای کیفیت آموزش، بیان کرد: راهبران آموزشی وظیفه رصد مدارس تحت پوشش خود را دارند که دانش آموزان و معلمان را رصد می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: شرایط بحرانی کنونی را آموزش و پرورش با طراحی و راه اندازی شبکه آموزشی شاد به فرصت تبدیل کرد که در حال حاضر کشور دارای ۲ سیستم آموزشی حضوری، غیرحضوری از طریق آموزش مجازی است که می‌توان در این راستا به عضویت ۹۹/۸۱ درصد مدیران، ۹۸/۹۰ درصد دانش آموزان اول تا ششم ابتدایی ،۸۰/۹۳ درصد دانش آموزان در شبکه آموزشی شاد اشاره کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به اینکه استان اردبیل از باب هوشمند سازی مدارس از میانگین کشوری بالاتری برخوردار است، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۹/۵ درصد مدارس کشور هوشمند شده که این رقم در استان ۲۴ درصد می‌باشد، ۹۹/۴۸ درصد کلاس‌ها دایر هستند که در شرایط عادی روزانه چهار هزار و ۲۷۶ کلاس درس در روز برگزار می‌شد و در حال حاضر چهار هزار و ۲۵۴ کلاس به روش مجازی برگزار می‌شود.

ناصری افزود: اولیا و مردم عزیز مستحضر باشند که تا سوم اسفند بیش از ۷۵ درصد کتاب مقاطع مختلف تحصیلی تدریس شده بود و از این جهت نگرانی وجود ندارد البته مرور این بخش‌ها نیز از طریق شبکه شاد پیگیری می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص مطالبه شهریه از سوی مدیران مدارس گفت: ۲ نوع شهریه در مدارس غیردولتی وجود دارد که بخشی مربوط به آموزش و بخش دیگر برای فوق برنامه‌ها از جمله مسابقات ورزشی، استخر شنا، سرویس مدارس و … می‌باشد که بخش اول با تمام توان انجام می‌شود و از سوی اداره کل نیز رصد می‌شود که آموزش به معنای واقعی تحقق یابد ولی در خصوص بخش دوم شهریه مدیران مدارس حق دریافت آن را ندارند و باید با اولیا دانش آموزان تسویه حساب کنند به این صورت که یا مبالغ را عودت می‌دهند یا در سال تحصیلی آینده این مبالغ را ا حساب دانش آموزان کسر می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل همچنین به خبرنگار مهر گفت: خانواده‌هایی که توان تهیه گوشی هوشمند را ندارند نیز شناسایی می‌شوند و از ظرفیت خیرین برای کمک به این خانواده‌ها استفاده خواهیم کرد و از خیرین نیز دعوت می‌کنیم در این خصوص به کمک سیستم آموزشی کشور بیایند.

ناصری در پایان نشست خبری اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش به دنبال رایگان کردن اینترنت مصرفی شبکه آموزشی شاد هست که پس از تصویب اطلاع رسانی می‌شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزش و پرورش استان اصحاب رسانه خانواده دانش آموز وزارت آموزش و پرورش بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل شبکه آموزشی شاد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب