Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوزدهمین فراخوان ملی پرسش مهر با استقبال حدود 35 هزار دانش آموز اردبیلی در پاسخ به سؤالات رئیس جمهور همراه شد.به گزارش بلاغ، استقبال چشمگیر دانش آموزان اردبیلی از فراخوان ملی پرسش مهر، احساس بالای مسؤولیت اجتماعی و علمی دانش آموزان این استان نسبت به دغدغه‌های موجود را یادآور می‌شود.

همایش استانی تجلیل از برگزیدگان نوزدهیمن فراخوان ملی پرسش مهر پیش از ظهر امروز در شرایطی در سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد که آخرین آمار از حضور ۳۴ هزار و ۲۳۹ دانش آموز در  فراخوان مذکور خبر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن دو هزار دانش آموز، اولیا و فرهیختگان اردبیلی نیز در طرح دیگری با عنوان «پرسش مهر استاندار اردبیل» شرکت داشتند. 

با توجه به اینکه جوانان همواره در خط مقدم مقابله با جنگ نرم، توسعه علمی و فرهنگی معرفی می‌شوند، استقبال مطلوب از طرح پرسش مهر که به نوعی نشان دهنده روحیه مطالبه‌گری جوانان نیز می‌باشد، می‌تواند محرک خوبی برای ترسیم آینده‌ای روشن تلقی شود. 

به مانند رسم هرساله و همزمان با سراسر کشور فراخوان ملی پرسش مهر ریاست جمهوری در شرایطی ارائه شد که دو سوال مهم رئیس‌جمهور در خصوص مهارت آموزی، انتظارات از راه‌های توسعه آموزش‌های مهارتی و اعلام مهارت‌های مهمی که برای آینده مفید خواهند بود تبیین شد. علاوه بر آن در سوال مهر استانی نیز استاندار اردبیل سوالاتی در خصوص نام بردن از دو پروژه مهمی که تحقق آن در توسعه استان نقش آفرین بوده و پروژه‌های تاثیرگذاری که با اجرای آن تحول شهرستانی حاصل خواهد شد را ارائه نمود. 
 
تکاپوآفرینی در فضای عمومی مدارس با پرسش مهر 
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در جریان همایش تجلیل از برگزیدگان پرسش مهر با تشریح فرایند اجرایی این فراخوان، اظهار کرد: سؤالات طرح شده در قالب فراخوان مذکور تکاپوآفرینی در فضای عمومی مدارس و توجه به موضوع توسعه استان را هدفگذاری کرده است. 

احمد ناصری ادامه داد: پرسش مهر با الهام از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تحقق مفاهیم تعلیم و تربیت با در نظر گرفتن مباحث اعتقادی، عبادی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و هنری و با هدف رشد استعدادها و تقویت انگیزه در بین جوانان مطرح و اجرایی می‌شود. 

به گفته وی توسعه فرهنگ پژوهش و مطالعه و ارتقاء روحیه مشارکت‌جویی و پرسشگری در میان فرهنگیان، دانش آموزان و اولیای آنان از دیگر اهداف طرح پرسش مهر است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نتایج حاصل از ایده‌های زیبای جوانان را ارزشمند دانست و یادآور شد: استقبال مطلوب از پرسش‌های مطرح شده نشان دهنده جا افتادن چنین فراخوان‌های ملی و استانی و احساس مسؤولیت بالای دانش آموزان نسبت به مطالبات مهمی است که می‌تواند زمینه‌سازی افزایش مهارت‌های اجتماعی و تحصیلی آنان را فراهم نماید. 
 
مشارکت ۳۵ هزار نفری جوانان اردبیلی در پرسش مهر 
 
استقبال بیش از ۳۴ هزار نفری دانش آموزان اردبیلی از فراخوان پرسش مهر و راهیابی هشت هزار اثر به مرحله شهرستانی از استقبال مناسب جوانان این استان پرده برمی‌دارد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل در این خصوص می‌گوید: از محورهای این فراخوان، شعر، مقاله پژوهشی، وبلاگ نویسی، سرود همگانی، نمایشنامه نویسی، فیلم کوتاه، سخنوری و دیگر محورهای مشابه فرهنگی و هنری بوده تا علاقه‌مندان در تخصص و مهارت‌های خود پاسخگوی سؤالات و مطالبات طرح شده باشند. 

ناصری ادامه داد: از مجموع آثار ارسال شده به فراخوان سؤال مهر ریاست جمهوری، سه هزار و ۸۰۰ اثر به مرحله استانی راه یافتند تا در پایان ۱۴۷ اثر در مرحله استانی انتخاب و برای داوری در مراحل کشوری برگزیده شوند. 

وی به مشارکت دو هزار نفر از دانش آموزان، اولیا و فرهیختگان در طرح پرسش مهر استاندار اردبیل نیز اشاره کرد و افزود: ۱۲۷ ایده و اثر در مراحل مختلف آموزشگاهی و منطقه‌ای به عنوان آثار برتر بخش استانی برگزیده شدند. 
 
کسب رتبه هفتم کشوری فراخوان پرسش مهر برای دانش آموزان اردبیلی 
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل علاوه بر کمیت مناسب شرکت در این فراخوان از کسب رتبه هفتم کشوری دانش آموزان اردبیلی در بین تمامی استان‌های کشور خبر داد. 

ناصری افزود: دانش آموزان و هنرجویان هنرستان‌های اردبیل در جشنواره شایستگی‌های حرفه‌ای نیز حائز رتبه سوم شدند تا چنین آمار و اخبار امیدوار کننده‌ای علاوه بر نشان دادن روحیه مطالبه گری و مهارت‌های علمی و ادبی مناسب دانش آموزان استان از قرار گرفتن در مسیر مناسب پاسخگویی به انتظارات موجود در آینده‌ای نه چندان دور خبر دهد. 

به گفته وی توجه به مهارت افزایی دانش آموزان که از جمله محورهای فراخوان پرسش مهر نیز بود، در توجه به نیازهای جامعه، رونق تولید و کارآفرینی مهم بوده و دانش آموزان با مهارت آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند. 
 
غلبه بر کاستی‌ها نیازمند خلاقیت در اجرا و مدیریت است 
 
آیسل حیدری یکی از برگزیدگان فراخوان پرسش مهر نیز در این همایش با با قرائت بخشی از مطالبات مهم خود در خصوص پاسخ به سؤالات طرح شده استاندار اردبیل، اظهار کرد: توسعه بدون خلاقیت در اجرا و مدیریت صحیح منابع امکان پذیر نبوده و برای استفاده از توانایی‌های جوانان باید از ذهن‌های خلاق بهره گرفت. 

وی افزود: علاوه بر مطالبات مهم استان از جمله تعریف و اتمام پروژه‌هایی همچون راه آهن اردبیل - میانه، پایاب خدا آفرین، چهار بانده کردن جاده‌ها، توسعه زیرساخت‌های ورزشی، مدرنیزه کردن آب‌گرم‌ها، اصلاح الگوی کشت و ده‌ها اقدام عملیاتی دیگر باید نوع دیگری از طرح‌ها را برای توسعه همه جانبه پیاده‌سازی کرد و آن کشف استعدادها و تشکیل اتاق فکر برای مسیردهی به سرمایه گذاری‌ها است. 

 
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بیان مطالبات چندی از دانش آموزان منتخب شرکت کننده در فراخوان پرسش مهر علاوه بر نشان دادن روحیه ارزشمند پرسشگری و آشنایی جوانان با نیازمندی‌های روز جامعه که از ایده پردازی و خلاقیت آنان نشأت می‌گیرد، یک پیام واضح دیگری نیز داشت و آن اینکه با استفاده ازقدرت فکری و توانایی نسل جوان می‌توان ترمز هر گونه تحریم و کاستی‌های حاصل از فشارهای خارجی را کشید. اقدامی که لازمه آن میدان دادن بیشتر به نیروی جوان و استفاده کاربردی از مهارت‌های علمی و ذهن خلاق نسل جدید فارغ از هرگونه شعار است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۲۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز